Szolgáltatásaink

img_6759000000000000.jpg

A Hotel 15 db 2 ágyas, zuhanyzós fürdőszobával, minden vendégigényt kielégítő szobával rendelkezik 4 szinten elosztva, vendégfelvonóval felszerelve.

A földszinten egy akadálymentesítettre kialakított speciális szobával várjuk a kedves vendégeket.

Recepciós szolgálat áll rendelkezésre a Hotelen belül a nap 24 órájában.

 

Az esztétikus és kellemes hangulatot árasztó lobbyban nyílik lehetőség a reggeli étkezésre.

Napközben egy kávét, hűsítőt az előbb említett lobby térben fogyaszthatják el a Vendégek a Hotel bárjából igényelve. Ugyancsak a fogadótérben a vendégek áttekinthetik a mindenki számára elérhető városi és térségi programokról a többnyelvű tájékoztatókat. S elolvashatják Szeged városáról és nevezetességeiről a tudnivalókat. Az aktuális hírekről a lobbyban elhelyezett modern és nagy képernyős televízió adása gondoskodik. Cipőiket megtisztíthatják és kifényesíthetik az erre szolgáló géppel.

   
img_6782000000000000.jpg A szobák igényesen berendezettek, ugyanakkor a modern kor vívmányaival felszereltek. Minden szoba füstmentes, klimatizált, mint ahogyan az egész épület is.

Az internet kapcsolatot wi-fi formájában biztosítjuk a vendégeknek. A szobában LCD televízió, vízforraló csészékkel, teával és kávéporral, minibár, saját széf, személymérleg található.
  • Parkolás: A ház előtt parkoló szelvénnyel (1800-tól 800 - ig ingyenes) vagy őrzött-zárt parkoló a közeli parkolóházban –térítés ellenében

Csomagmegőrzésre a csomagokat át lehet adni a recepción. Ha egy kedves vendég nagyobb értékkel érkezik és nem szeretné a szobájában tartani, lehetősége van leadni azt a recepciósnak és elzáratni a központi széfbe.


Kérésére vendégeinknek fürdőköntöst, szobai papucsot tudunk biztosítani.

(A gyermekek szórakoztatásáról a gyermekbarátra kialakított játszó szoba gondoskodik.)


A szállás ellenértékét rendezheti a vendég készpénzzel (HUF), MKB, K&H, OTP Szépkártyával, bankkártyával (Visa, Maestro, MasterCard, VPay), hitelkártyával.

 

Érkezés:
 
Éjszaka:
 
Felnőtt:
 
Gyerek: